Hakkımızda

Fakültemiz 03.12.2008 tarih ve 27073 sayılı Resmî Gazete’de yayınlanan 10.11.2008 tarih ve 2008/14322 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile kurulmuştur.


Fakültemizde İktisat, İşletme, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Sosyal Hizmet, Uluslararası İlişkiler ve Yönetim Bilişim Sistemleri olmak üzere altı bölüm bulunmaktadır. 2010-2011 akademik yılından itibaren fakültemiz bölümlerine öğrenci alınmaya başlanmıştır. İktisat, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Sosyal Hizmet, Uluslararası İlişkiler bölümleri aktif olarak öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir. Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümüne ise öğrenci alımı yapılabilmesi için çalışmalar devam etmektedir. Uluslararası İlişkiler Bölümünün ayrıca İngilizce programı bulunmaktadır.

Fakültemiz, huzurlu ve verimli bir çalışma ortamında, donanımlı ve tecrübeli kadrosu, sunduğu zengin bilimsel ve sosyal etkinlikleriyle öğrencilerinin en iyi şekilde yetişmeleri için eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu çerçevede mesleğe hazırlanmaları, günümüzün rekabetçi koşullarının üstesinden gelmeleri, kamu ve özel sektörde ihtiyaç duyulan nitelikli iş gücünü meydane getirmesi fakültemizin hedefleri arasındadır. Ayrıca uluslararası öğrenciler bakımından önemli bir cazibe merkezi olmayı başarmış olan fakültemiz, bu pozisyonunu güçlendirerek sürdürmeyi de en önemli hedeflerinden biri olarak kabul etmiştir.