Fakültemizde Dekanlık Devir Teslim Töreni Düzenlendi
Fakültemizde Dekanlık Devir Teslim Töreni düzenlendi. Fakültemizde Dekanlık görevine 12.03.2024 tarihi itibariyle atanan Fakültemiz Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Ersin MÜEZZİNOĞLU, dekanlık görevini Prof.Dr. Abdullah KARAKAYA’dan devraldı.
Fakülte Dekanlık Makamında gerçekleştirilen devir-teslim törenine görevi devreden Dekan ve Yardımcıları, Bölüm Başkanları, Fakülte Kurulu Üyeleri ile Fakülte Sekreteri katıldı.

Görevi devralan MÜEZZİNOĞLU, fakülteye sunduğu katkı ve emeklerden dolayı KARAKAYA'ya teşekkür etti. MÜEZZİNOĞLU, dekanlığı döneminde “Bilim Merkezli Öğrenci Dostu Üniversite”  anlayışı doğrultusunda çalışmalar yürütüleceğini, bu çerçevede 2-3 Mart 2024 tarihlerinde ilki büyük bir başarı ile gerçekleştirilen, yüksek bir beğeni ve takdir toplayan Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası sosyal bilimler festivali SOSYALFEST’e fakülte olarak güçlü şekilde katkı sunmaya çalışacaklarını ifade etti. Dekan MÜEZZİNOĞLU konuşmasının akabinde Prof. Dr. Abdullah KARAKAYA’ya plaket ve çiçek takdiminde bulundu.