Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF)
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığınca düzenlenen kariyer fuarlarına bu yıl OKAF (Orta Karadeniz Kariyer Fuarı) paydaşı üniversiteler arasında yer alarak katılım sağlayacağız. Fuara katılmak isteyen öğrencilerimiz için https://okaf.omu.edu.tr/okaf/paydas-universiteler/ linginden kayıt yaptırabilirler yada Üniversitemiz öğrenci işleri binasında bulunan Kariyer Uygulama ve Araştırma merkezine müracaat edebilirler. Katılım sağlayıcı sayısına göre Rektörlük tarafından araç tahsis edilecektir.

Öğrencilerimizin mezun olmadan iş dünyasıyla tanışmaları, okumuş oldukları bölümlerine göre mezuniyet sonrası iş hayatına katılmalarının ufkunu açacak, bu tür fuarlar düzenlenmektedir. Fuarlarda öğrencilerimiz iş dünyasının yetkilileri ile tanışıp, seminer, panel ve konferanslara katılarak okumuş oldukları alanların iş dünyasındaki yerini görmelerini sağlamayı amaçlanmaktadır.

20-21 Mart 2023 tarihinde Samsun TÜYAP Merkezinde gerçekleştirilecek olan fuar için fakültemizden stand açmak isteyen kulüp başkanı, öğretim elemanları ve öğrencilerin 02.02.2023 Cuma mesai bitimine kadar Kariyer Merkezine müracaatta bulunmaları gerekmektedir.