Final Sınavı Sorun Bildirimi Formu
DİKKAT!!! Sorun Yaşadığınız Sınav İçin Aşağıdaki Formu Gecikmeden Sınav Günü doldurunuz. 


1) İKTİSAT BÖLÜMÜ YAZ OKULU FİNAL SINAVI SORUN BİLDİRİM FORMU - Sistem üzerinden test olarak yapılan final sınavlarında sınav esnasında bir sorunla karşılaştıysanız, lütfen bilgilerinizi aşağıdaki forma doğru şekilde girerek sorunu açıklayın. İlgili sınav bitiminden hemen sonra sorun bildirim formu doldurulmalıdır.  

 

Telafi Sınavı atamasında SMS ile yapılan bilgilendirmelerde sorun çıkması ihtimaline karşı, öğrencilerimizin final sınavı için yapılan telafi sınav atamalarını OBS'den takip etmeleri gerekmektedir.

 

https://docs.google.com/forms/d/1ke_vG1Pb8sFlOmIb6zOHp3H3eeBOOranDwgcfVHfhG0/edit

 
2) AIT, TUR, YDL ve ÜSD derslerinde sorun yaşayan öğrencilerin birimlerin kendi sayfalarındaki (ait.karabuk.edu.trydl.karabuk.edu.trtur.karabuk.edu.tr ve onlinesinav.karabuk.edu.tr adreslerindeki) sorun bildirim formlarını, bölüm sınavlarında sorun yaşayan öğrencilerin bölüm sınav sorun bildirim formunu doldurmaları gerekmektedir. 
 
3) Fakültemizin sınavları ile ÜSD sınav saatlerinin çakışması durumunda öğrencilerin onlinesinav.karabuk.edu.tr adresindeki sorun bildirim formunu doldurmaları gerekmektedir.