Teknofest 2021 Başvuru Süreci Hk.
Türkiye'de alanında yapılan en büyük ve dünyada sayılı teknoloji festivallerinden olan, Teknofest 2021 Yılı başvuruları yoğun talep nederiyle 15 Mart 2021 tarihine kadar uzatılmıştır. Festival bu yıl İstanbul'da gerçekleştirilecek ve birçok farklı kategoride başvurular alınacaktır. Geçmiş yıllarda farklı kategorilerde "Kavramsal Tasarım Raporu" başarılı bulunan ekiplere 10 bin TL'ye kadar, sonrasında "Detaylı Tasarım Raporu" kabul edilen ekiplere ek olarak 5 bin TL' ye kadar malzeme desteği ödemesi yapılmıştır. Teknofestin bu yıl planlarına göre, toplamda ön eleme aşamasını geçen takımlara 5 milyon TL malzeme desteği, derece kazanan takımlara ise 4 milyon TL ödül verilecektir.

Üniversitemiz bünyesinde Teknofest sürecinde teknik ve idari desteği ve ayrıca koordinasyonu Teknoloji Transfer Ofisi Birimi sağlayacak olup; Teknofest süreci ile ilgili duyuru ve detaylı bilgiye Teknoloji Transfer Ofisi web sayfasından (tto.karabuk.edu.tr) ulaşılabilir.

Teknofest programına başvurmak isteyen öğrencilerin ve ekiplerin aşağıdaki linkte verilen duyuruyu dikkatle okumaları ve TTO web sayfasında yayınlananTeknofest Başvuru İzleme Formunu doldurmaları gerekmektedir.

Teknofest 2021 Afiş