Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Fatih Kırışık Fakültemizin Akademisyenleri ve İdari Personeli İle İftarda Bir Araya Geldi



KBÜ Rektörü Kırışık Fakültemiz Akademisyenleri, İdari Personeli ve Ailelerle İftarda Buluştu

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Fakültemiz tarafından organize edilen iftar programında akademisyenler, idari personel ve aileleriyle ile bir araya geldi.

Fakültemiz tarafından iftar programı düzenlendi. KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Çepni iftar programında akademisyenler, idari personel ve aileleri ile buluştu.

İftar programında konuşan Rektör Kırışık, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyeleri, idari personel ve aileleriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Rektör Kırışık, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin alan itibarıyla çok canlı, gelişmeye ve yeniliklere açık olduğunu dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest’i başarı ile gerçekleştirdiklerini anımsatan Rektör Kırışık, İİBF’nin bünyesindeki akademik birikim ve kadrosuyla sosyal model konusunda yürütebilecekleri çalışmaların önemine işaret etti.

Karabük Üniversitesi bünyesinde Karabük Üniversitesi Kamu Politikaları Araştırma ve Geliştirme Merkezi Koordinatörlüğünü (KAPGEM) kurduklarını da belirten Rektör Kırışık, “KAPGEM aracılığıyla hem Türkiye’deki iç kamu politikalarını hem de uluslararası politikalarımızı, dünyaya ve insanlığa fayda üretecek politikaların geliştirilmesini bu transdisipliner kurum aracılığıyla sağlayacağız” diye konuştu.