GÜNCELLENEN LİSANS DERS PROGRAMI ! 2017-2018 Güz Yarıyılı Lisans Ders Programı
2017-2018 güz dönemi ders programı için tıklayınız.

1. Sınıf öğrencilerinin dikkatine… !

1.      TBT 181 Temel Bilgisayar Bilimleri, TUR 182 Türk Dili, AİT 181 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II, YDL 183 Yabancı Dil I dersleri uzaktan eğitim ile bilgisayardan online olarak verilecektir. İmza zorunluluğu bulunduğundan derslerin başladığı hafta, bu derslerinize de online katılmanız gerekmektedir. Bu dersleri nasıl takip edeceğinizin bilgisi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı web sayfasından bakılarak tarafınızdan yapılacaktır.             


2.
KMY 103 Hukukun Temel Kavramları
Yrd. Doç. Dr. Emin Hüseyinoğlu
308 
 →     Dersinizin hangi amfide yapılacağını göstermektedir. İlahiyat diye belirtilen amfiler, İlahiyat Fakültesi binasındadır. Diğer amfiler İİBF binasında yer almaktadır.
 

DERS KAYDI YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!!

1- UBYS üzerinden ders kayıt işlemi yapacak olan öğrencilerin en az 30 AKTS ders seçmeleri gerekmektedir.

2- Alt dönemden ders alacak öğrenciler öncelikle alt dönem derslerini seçmeli, daha sonra mevcut dönem derslerini eklemelidir. Bu öğrenciler 40 AKTS'ye kadar ders seçebilirler.

3- 4.sınıf öğrencileri her iki dönemde toplam 90 AKTS aldıklarında mezun olabilecek durumda iseler, dönemde 45 AKTS'ye kadar ders seçebilirler. (Bu durumda olan öğrencilerin 45 AKTS alabilmeleri ve sistemlerinin uygun duruma gelmesi için bölüm başkanlığına dilekçe vermeleri gerekmektedir.)

4- Alttan dersi olmayan ve not ortalaması 3 ve üzerinde olan öğrenciler üst dönemden ders alabilirler. Bu öğrenciler 40 AKTS'ye kadar ders seçebilirler. (Eğer üst dönem derslerini sistemde göremiyorsanız, danışmanınızla iletişime geçiniz.)

5- Ders muafiyetlerinin sisteme işlenmesi için bekleyen öğrencilerin işlemleri devam etmektedir. Muaf olunan dersler not kartında görünmüyorsa ders kayıt haftasının sonuna kadar bekleyiniz. Yoğunluk nedeniyle yaşanan gecikmeler, ekle-bırak haftasında da çözülebilir.

6- Ders programları üzerinde değişiklik yapılması gereken durumlar ortaya çıkabilmektedir. Ders programı ve dersliklerle ilgili güncellemeleri takip etmeniz gerekmektedir.