İsteğe Bağlı Staj Başvuru İşlemleri
İSTEĞE BAĞLI STAJ BAŞVURU ADIMLARI
 

1. Tüm Türkiye içinde staj yapılabilir.

2. Staj evrakının okula son teslim tarihi: 10 Haziran 2019 (Bu tarihten sonra başvurular kabul edilmeyecektir)
  
3. Staj başvuru formuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
4. Staj başvuru formu doldurularak, Dekan yardımcısına imzalatılacak.
   
5. Staj yapılacak iş yerinden kabul alınarak ISLAK İMZALI olarak tüm onaylar tamamlandıktan sonra form, kimlik fotokopisi ile birlikte Fakülte Bölüm Sekreterliğine teslim edilecek.

6. Staj Başvuru Formu’nun son bölümü olan “Staj Komisyonu Onayı” bölümü, öğrenci formu teslim ettikten sonra Bölüm Başkanlığı tarafından doldurulacaktır.

7. 2019 yılında yapılacak olan İsteğe Bağlı Yaz Staj tarihleri 1-29 Temmuz 2019 (1 Temmuz 2019 Pazartesi günü başlayıp 29 Temmuz 2019 Pazartesi günü mesai bitiminde son bulacaktır) olarak belirlenmiştir.

8.Stajın Tamamlanması: Staj bitiminde, Staj Defterini ve Staj Sicil Fişini (kapalı bir zarf içerisinde) ilgili bölüm sekreterliğine posta yolu ile ya da şahsen teslim edilecektir. (Son Tarih: 30 Eylül 2019). Evrakların Bölüm Sekreterliğine tesliminden öğrenci sorumludur.
  
Staj Yapacak Öğrencilerin Sigortalı İşe Giriş Bildirgesi Belgesi Hakkında: 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı  İsteğe bağlı Yaz Stajına başvuran öğrencilerin, 01.07.2019 tarihinde sigorta girişleri yapılmış olacaktır. Bu tarih itibariyle Sigortalı İşe Giriş Bildirgesi Belgesini herhangi bir ilin Sosyal Güvenlik Kurumundan (SGK) ya da Fakültenizin Bölüm Sekreterliğine şahsi olarak gelip talepte bulunarak da temin edebilirsiniz.

Staj Defterleri Hakkında: Teslim edilecek staj defterlerinin her sayfası staj yapılan iş yerine onaylattırılmış olması gerekmektedir.


Staj Başvuru Belgesi İçin Tıklayınız...

Staj Defteri İçin Tıklayınız...